Cursuri Online

Descoperă cum poți să îți duci afacerea și viața la următorul nivel

Cursuri de Leadership

Agile Leadership Mastery

Agile Leadership
Mastery

650 ron

499 ron

Acest curs te va face un maestru al abilităților interpersonale de care ai nevoie pentru a-ți inspira echipa să atingă performanțe ridicate. Prin Agile Leadership vei putea trece peste orice bariere din calea transformării potențialului în valoare.

Psihologia
Leadership-ului

Cursul dezvăluie care sunt câteva dintre aspectele psihologice ce caracterizează comportamentul liderului. Conținutul e practic și relevant, iar exprimarea este simplă, clară și la obiect. 

Echilibrul Emoțional în Metodologia Agile

Cei mai mulți lideri agili știu că echilibrul emoțional este esențial pentru siguranța psihologică a echipei. Cum reușesc? Descoperă elementele esențiale ce trebuie cunoscute.

Cursuri de Management

Prima Dată
Manager

Acest curs îți arată cum să devii un manager apreciat de colegi și respectat de conducerea companiei. Îți va oferi metode testate în ani de experiență și rezultate validate. Tranziția la noul rol va fi mai rapidă, naturală și firească cu putință.

Rolurile Esențiale ale Managerului de Succes

Managerii au un aport foarte important într-o companie și interacționează 360 de grade în jur. Dar rolurile lor s-au schimbat acum! De aceea cursul arată care sunt rolurile esențiale ale managerilor în noul context caracterizat de schimbare.

Scriere de business cu nlp

Scriere De Business
Cu Tehnici de NLP

În fiecare zi se scriu emailuri, oferte, propuneri, mesaje de follow up, rapoarte, etc. Aceste documente au ca scop să transmită informație, dar și să ‘vândă’ o anumită idee. De aceea, cursul arată cum este esențial ca în scrierea lor să folosim NLP.

Cursuri de Marketing și Vânzări

Tipuri de Clienți Dificili și
Cum îi Abordăm

Clienții dificili ne ocupă resurse importante de atenție și timp, ne stresează și ne dau ziua peste cap. Cursul arată care sunt 6 tipuri de clienți dificili și cum trebuie să îi abordăm corect pentru a avea mai ușor succes.  

Sales Super Elite

Sales Super Elite
Training pentru Super-Vânzători

Cei mai buni vânzători aplică aceste tehnici după zeci de ani de experiență. Acum tu le poți învăța într-un mod simplu și plăcut. Cursul aduce cunoștințe relevante și tehnici puternice pentru  vinde mai mult, mai plăcut, mai profitabil.

6 Principii de
Content Marketing

Marketingul de conținut este una dintre cele mai importante tactici de marketing. Totuși, cele 6 principii dezvăluite aici sunt necunoscute sau ignorate. Ce rezultă? Rezultate slabe, bani și timp pierdute. Află și aplică aceste principii!

Cursuri de Dezvoltare Personală

Obstacole în Comunicare și
Cum le Depășim

Cursul arată care sunt principiile comunicării, scopurile și nivelurile de comunicare, dar și impactul percepției în comunicare. În partea a doua sunt arătate soluțiile corecte pentru a depăși 10 tipuri de obstacole ce apar frecvent în comunicare.

Emoțiile de Bază și
Echilibrul Emoțional

Inteligența emoțională și echilibrul emoțional merg mână în mână. De aceea cursul explică modul în care trebuie să ne înțelegem emoțiile și cum le putem face să fie aliați pentru un echilibru emoțional de durată. 

Limbajul Non-Verbal
în Afaceri

În mediul de afaceri, capacitatea de a descifra și influența prin limbajul non-verbal constituie o abilitate foarte puternică. De ce? Deoarece această formă de comunicare este extrem de puțin controlată. Află și tu secretele limbajului non-verbal! 

Resurse Gratuite

Prăpastia Dintre
Succes și Împlinire

Ce facem greșit de creăm prăpastia dintre succes și împlinire? Cum o putem rezolva atunci când e deja prezentă în viața noastră? Află răspunsurile la aceste întrebări și treci la acțiune pentru a trăi conștient, în armonie, cu claritate.

Convingeri Limitatoare vs.
Convingeri Susținătoare

Convingerile limitatoare sunt acele credințe pe care le avem cu privire la propria persoană și la lumea înconjurătoare care ajung să ne limiteze acțiunile și să ne împiedică să progresăm. Cum le schimbăm? Află din acest curs.

Program de transformare interioară

Despre Experience Clarity

Acesta este un program de coaching individual prin în care, în cele 10 module săptămânale, se produce o puternică transformare interioară. De la lipsa de încredere în sine se trece la activarea puterii personale, de la confuzie și lipsa de perspectivă se trece la claritate, de la agitație și lupta constantă cu timpul se trece la calm și determinare. Motto-ul programului este: ”Meriți să știi cine poți să devii!”