Prima
Dată Manager

Cum devii un manager performant și treci la următorul nivel în carieră

Acest curs îți arată cum să devii un manager apreciat de colegi și respectat de conducerea companiei. Îți va oferi metode testate în ani de experiență și rezultate validate. Tranziția la noul rol va fi mai rapidă, naturală și firească cu putință. Încrederea ta că poți și a celorlalți că știi ce faci va atinge cele mai înalte cote. Îți vei construi o carieră solidă în management pornind cu dreptul cu ajutorul acestui curs. 

Constantin Măgdălina Agile Leadership Mastery
Durată:
2,5 ore
Preț:
599 RON 499 RON
Acces:
Nelimitat
Certificat:
De participare
Trainer:
Constantin Măgdălina

Descoperă abordarea verificată

care te va duce la următorul nivel în carieră

Devino Managerul care ți-ai dorit întotdeauna să fii, iar Cariera Ta va avea o singură direcție

…tot mai SUS

Chiar în acest moment, mii de profesioniști se pregătesc să devină manageri și au nevoie de ajutorul cursului Prima dată Manager. Cei care abia au fost numiți își caută reperele începutului în rolul de Manager. Fii tu cel care merge la sigur și accelerează-ți creșterea carierei în management! 

Imaginează-te un manager apreciat de colegi pentru profesionalismul și căldura ta, și bine văzut de top management pentru performanță. 

Imaginează-ți că toți membrii echipei tale te susțin și sunt motivați să lucreze cu tine. Văd în tine omul aproape de ei, deschis să le sprijine creșterea profesională. Îți recunosc competența și contribuie alături de tine la performanța grupului. Sunt energizați de ceea ce spui și ceea ce faci. 

Echipa te susține, top managementul se bazează pe tine, clienții preferă să lucreze cu tine. Comunici bine, înțelegi interesele fiecăruia, concepi eficient procesele de lucru, construiești indicatorii de performanță și îi îmbunătățești continuu.  

Comunicare asertiva in business

Dar cum ajungi să te bucuri de aceste avantajoase percepții? Cum te ridici la înălțimea rolului de manager? Cum îi motivezi și organizezi pe oameni? Cum dai responsabilitate și autonomie? Cum delegi și iei decizii cu impact pozitiv asupra echipei și companiei?

Un astfel de manager este cel mai dorit într-o companie. Nu înseamnă că nu are dubii când este nou în rol sau chiar în companie sau dacă membrii echipei sunt mai în vârstă și mai experimentați. Totuși arată calm și își concentrează energia pe învățare și adăugarea de valoare și asta îi câștigă încrederea colegilor și a superiorilor. 

Un astfel de manager știe cum să transmită sentimentul profund de căldură și competență, ceea ce îi aduce încredere în cadrul echipei. 

De ce e important acest aspect? Deoarece, acest om, deși pentru prima dată în rol de manager face tot ce depinde de el pentru a crea o echipă ai cărei membrii se bazează unul pe celălalt. 

Este un om autentic, sincer știe care îi sunt valorile. Sub conducerea acestui tip de manager productivitatea, implicarea, retenția și veniturile cresc. Se transformă pe el însuși, transformă echipa și compania.

Prima data manager - Beneficii

Să fii Apreciat de colegi, Susținut de Superiori și Recompensat de Conducere Nu Mai Este doar Un
Vis. Cu Prima Dată Manager este record de viteză!

Succesul nu-i așteaptă pe cei nepregătiți. Reușita promovării ca Manager este la intersecția dintre pregătirea pentru noul rol și oportunitatea care ți se oferă. Cu Prima Dată Manager te pregătești pentru Managerul care ai să fii, dar mai ales pentru Managerul care vrei să devii. Acum înveți ce-ți garantează succesul ca manager în fața colegilor, șefilor, clienților, companiei și în fața ta. 

Poate că te-ai întrebat ce trebuie să faci ca să devii manager sau de ce instrumente de lucru și abordări interpersonale ai nevoie când ești promovat prima dată manager? Dacă tot ce ai obținut de la cei pe care i-ai întrebat a fost că:

Este cazul să te oprești. Așa procedează neștiutorii. Acum ai găsit exact ceea ce funcționează. Descoperă prin acest curs ce înseamnă să fii cu adevărat Prima Dată Manager. Vei putea pune imediat în practică cele învățate, iar rezultatele vor veni așa cum poate nici nu ți-ai imaginat. 

Constantin-Măgdălina-Agile-Leadership-Mastery

Afacerea pe care o dezvolt nu ar fi existat astăzi fără experiențele pe care le-am inclus în cursul
Prima Dată Manager

Salut, sunt Constantin Măgdălina, Director Executiv la Valoria.

Am peste 15 ani de experiență în companii de top din România și străinătate. Sunt autor a peste 50 de studii pe teme de business și mai mult de 225 de articole privind managementul, leadership-ul, inovația și agilitatea apărute în publicații de business din România.

Conduc compania Valoria care a fost nominalizată în 2021 de Daily Finance în top 20 al celor mai inovative companii de consultanță în management din România. 

Am reușit numai prin aplicarea sistematică a principiilor fondatoare de management din cariera mea profesională pe care le-am validat în timp și de aceea…

Îți prezint cursul online unic

Prima Dată Manager

Calea Sigură Spre Rezultate în Carieră

Prima-Data-Manager

Programul cursului

Principii de leadership pentru formarea echipelor adaptabile 

4 module

2.5 ore

Modulul 1

Cum începi în noul rol

Primul modul este despre cum construiești încrederea colegilor de echipă în tine ca manager. Vom răspunde la întrebarea de ce este importantă încrederea, vom explora modalitatea în care acționează încrederea, vom afla secretele bunei gestionări a foștilor colegi.   

Cum începi în noul rol_

Modulul 2

Cunoaște-ți Echipa

Acest modul se concentrează pe cunoașterea modelulului de afaceri, cartarea relațiilor dintre departamente, conceperea agendei de lucru, stabilirea priorităților, construirea indicatorilor de performanță (KPIs) în funcție de care să fie măsurate rezultatele.   

Cunoaște-ți echipa

Modulul 3

Construiește-ți obiceiuri excepționale

Acest modul se concentrează pe noile roluri și responsabilități, pe felul în care să-ți construiești agenda de acțiuni, să faci diferența dintre activitățile urgente și cele importante, să știi să ceri și să fii asetiv, să renunți la vechile obiceiuri și să-ți construiești altele noi, să oferi laude, să construiești relații și să dai feedback cu atenție. 

Construieste-ti obiceiuri excepționale

Modulul 4

Slalom printre soluții

Acest modul se concentrează pe cele mai bune soluții la situațiile cele mai des întâlnite, ce să faci și ce să eviți, cum să iei decizii mai bune, cum să eviți izolarea în turnul de fildeș decizional și să pui în același timp oamenii pe primul loc. 

Slalom printre greșeli

Curs online Bonus

Rolurile esențiale ale Managerului de Succes

30 min

Echilibrul emoțional în metodologia agile - Bonus

Curs online Bonus

Psihologia Leadership-ului

45 min

Psihologia leadershipului- Bonus

Testimoniale

Hai Să recapitulăm tot ce vei primi

Pentru prețul special de doar 499 RON

Prima-Data-Manager
  • Modulul 1 – Cum începi în noul rol
  • Modulul 2 – Cunoaște-ți echipa
  • Modulul 3 – Construiește-ți obiceiuri excepționale
  • Modulul 4 – Slalom printre soluții
  • Curs online bonus 1: Echilibrul emoțional în metodologia Agile
  • Curs online bonus 2: Psihologia Leadershipului

Iată tot ce trebuie să știi despre Prima Dată Manager:

  • Dai click pe butonul de mai jos și vei fi redirecționat către formularul nostru securizat de comandă. Îți ia doar 1 minut!
  • În câteva clipe de la finalizarea comenzii vei primi un email cu datele de acces în portalul de e-learning.
  • Materialele video te vor aștepta acolo. Atât de simplu! 

… Și, ca să-ți ușurăm decizia…

Investiția ta în cursul online de Prima Dată Manager este garantată de politica noastră de retur în 30 zile

Stamp Agile Leadership Mastery

Dacă ești și tu ca ceilalți Profesioniști, Manageri la început de drum sau  care au folosit Tehnicile Din Acest Curs

Suntem convinși că odată aplicat, aceste abordări în conducere îți va oferi ție, colegilor dar și companiei beneficii și rezultate rapide. Și pe măsură ce începi să te obișnuiești cu acest mod de lucru, rezultatele vor crește.

Însă dacă din orice motiv, la orice moment, în următoarele 30 de zile, decizi că Prima Dată Manager nu este pentru tine…

Trimite-ne un email la info@valoria.ro sau sună-ne la 0726139902 și îți vom returna integral banii pentru acest curs.

Fără întrebări. Fără bătăi de cap.

Chiar dacă te trezești în ziua 30 începând de acum și decizi că încă nu ai primit valoare adăugată, îți vom da banii înapoi. Riscul este 100% luat de noi. Și asta pentru că suntem încrezători că acest curs îți va construi cariera ta în management. 

Ce mai trebuie să ai în vedere?

Acest preț este unul special

Este valabil numai pentru primii 100 de cumpărători!

Prima-Data-Manager
Este posibil revii aici peste o perioadă scurtă de timp și găsești prețul dublat. Așa că dă click ACUM și ia-ți cursul la acest preț special. 

599 RON 499 RON pentru Prima Dată Manager …