Servicii

Facem diferența prin expertiză și implicare

Training

Facem training din pasiune. Cunoștințele din domeniul psihologiei, pedagogiei și neuroștiințelor ne permit să obținem cele mai bune rezultate. Ce avem diferit? Putem asigura un sistem de follow up gamificat care, în următoarele 2-3 săptămâni de după curs, să permită consolidarea cunoștințelor și fixarea comportamentelor noi. Descoperă acum toate cursurile noastre.

Consultanță

Oferim consultanță pe trei arii principale: consultanță de marketing, consultanță de afaceri și consultanță de management. Cunoaștem provocările companiilor antreprenoriale și afacerilor de familie. Încrederea pe care o primim din partea clienților noști este validată de rezultatele pe care le generăm. Află mai multe despre serviciile noastre de consultanță.

Coaching

Cu ajutorul tehnicilor de coaching ne dorim să explorăm împreună potențialul pe care fiecare dintre membrii echipei voastre îl are, deoarece în felul acesta se poate corela cel mai ușor misiunea personală cu cea a companiei. Așadar, ajutăm echipele să își acceseze mai ușor potențialul și să îl transforme în valoare. Descoperă acum serviciile noastre de coaching.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România

Vrei să ne cunoaștem și să explorăm o potențială colaborare