Coaching

Transformăm potențialul în valoare

Eficiență prin coaching

Dacă în perioadele de criză, reacția companiilor a fost reducerea cheltuielilor, urmată de externalizarea proceselor de suport, acum accentul cade pe accesarea potențialului capitalului uman din fiecare companie.

Aici intră în acțiune coachingul, deoarece schimbarea propusă de coaching este una generativă, care operează cu abilități, talente, cunoștiinte, cu scopul de a crea ceva calitativ superior.

Coach-ul însoțește sau antrenează clientul pentru a avea strategii decizionale optimizate, pentru a-și atinge sau accelera potențialul, pentru a găsi cea mai bună modalitate de a-și îndeplini aspirațiile personale și profesionale.

Barometrul digitalizării în România 2020 - Perspectiva directorilor generali

90%

Rata de creștere a eficienței

64

Poiecte de coaching de echipă finalizate

95%

Net promoter score

176

Clienți de executive coaching

Transformare prin coaching

Comunicarea în era digitală

Misiunea noastră este aceea de a transforma potențialul echipelor si organizațiilor în valoare.

Coachingul este asociat cu una sau mai multe dintre dorințele importante ale unui om:

  • Evoluția conștientă – înțelegere, autocunoaștere și depășirea unor limite
  • Atingerea performanței într-un anumit context
  • Definirea și atingerea nivelului de excelență individuală

Procesul de transformare organizațională începe de la oameni și se realizează prin oameni. De aceea coachingul, alături de alte instrumente, se dovedește esențial pentru obținerea celor mai bune rezultate în aceste situații.

Alinierea valorilor prin coaching

Cu ajutorul tehnicilor de coaching ne dorim să explorăm împreună potențialul pe care fiecare dintre membrii echipei voastre îl are, deoarece în felul acesta se poate corela cel mai ușor misiunea personală cu cea a companiei.

Atunci când managerii le înțeleg în mod personal pe amândouă, când le unesc la nivelul valorilor și le aduc la viață în tot ceea ce fac în activitatea de zi cu zi, folosesc cea mai firească cale de a crea contextul pentru motivație, angajament și plus-valoare în companie.

Echipele care au valorile clare și aliniate sunt mai eficiente în atingerea obiectivelor, mai încrezătoare în evoluțiile pozitive ale situațiilor tensionate, mai inovative și mai motivate. Dar pentru ca ei să poată face asta au nevoie să aibă alături un business coach cu experiență, iar aceasta este propunerea noastră de valoare pentru serviciile noastre de coaching.

Alinierea valorilor prin coaching

Vrei să ne cunoaștem și să explorăm o potențială colaborare?