Sales
Super Elite

Tehnici testate și validate de vânzare, bazate pe NLP

Acest curs îți va arăta tehnici de vânzare bazate pe mecanisme psihologice și programare neurolingvistică (NLP). La final vei putea vinde către orice tip de client aplicând tehnicile corecte, ce produc numai o minimă rezistență, deoarece sunt aliniate cu harta mentală a acestuia. 

Autor Elena Badea
Durată:
2,5 ore

Preț:
899 RON

Acces:
Nelimitat
Certificat:
De participare
Trainer:
Elena Badea

Descoperă modul în care poți convinge 

orice tip de client să cumpere de la tine

Devino un Super-Vânzător, Credibil și Încrezător!

Fără discuții inutile, care nu duc nicăieri

Chiar în acest moment, zeci de oameni care au făcut deja acest curs online aplică metodele învățate și văd cât de ușor pot comunica eficient, odată ce scapă de barierele din comunicare.

Imaginează-ți că stăpânești deja aceste tehnici speciale, iar oamenii cu care tu vorbești discută deschis și constructiv ce e de făcut pentru că ai știut exact ce li se potrivește în comunicare.

Imaginează-ți că oriunde te duci și orice ai de rezolvat starea ta este mereu una încrezătoare. Ce te face să fii așa? Faptul că ai la tine cea mai performantă ”telecomandă” cu care poți ridica orice barieră din comunicare.

Nu mai simți nici un nod în gât de emoție sau de frustrare că nu ai comunicat eficient, nu mai vezi în fața ta oameni care refuză să coopereze pentru că nu au recepționat bine ce le-ai spus, nu mai auzi răspunsuri neplăcute…

Acum lucrurile stau cu totul diferit. Tu ai ”telecomanda” care elimină obstacolele din comunicare. 

Sales Super Elite

Cum este posibil acest lucru? Care este explicația pentru care încă nu știm aceste tehnici? Ei bine, hai să aflăm împreună răspunsul. 

Oamenii învață cum să comunice în primi ani de viață. Atunci sunt copiate multe dintre tehnicile de comunicare ale celor din jur. Procesul este unul care doar transferă abilități, nu neapărat unele optime. 

Dincolo de acest aspect, pentru rezultate superioare, comunicarea trebuie să devină nu doar un mecanism automat de ”emis cuvinte îmbibate de emoții”, ci unul conștient ”de dat sens”. 

Deoarece, cei mai mulți dintre noi nu ne-am scos comunicarea de pe ”pilotul automat”, nu vedem clar nici ce facem. nici ce trebuie făcut. Exact cum spune citatul celebru: ”dacă faci ce ai mai făcut, vei obține ce ai mai obținut”. Corect? 

Poza Agile Leadership Mastery

Cu Aceste Tehnici Testate și Validate
vei Crește Succesul Vânzărilor Tale

Foarte mulți oameni știu că, în viața personală și profesională, comunicarea este esențială. Cele mai multe situații dificile sunt așa din cauza comunicării. Un tip de comunicare care nu a creat conectare pe aceeași lungime de undă, deschidere autentică, empatie. Dar mai ales nu au fost eliminate obstacolele, nici de o parte, nici de alta. Numai când facem acest lucru comunicarea devine autentică, eficientă, clară.

Poate că ai mai căutat soluții la provocările din comunicare. Dacă tot ce ai obținut de la „soluțiile sigure” pe care le-ai încercat a fost că:

Ei bine, atunci este cazul să te oprești. Acum ai găsit exact ceea ce funcționează! Descoperă prin acest curs ce înseamnă să ai capacitatea de a vedea exact unde sunt obstacolele în comunicare. 

Nu doar atât, ci vei putea pune imediat în practică cele învățate, iar rezultatele vor veni așa cum poate nici nu ți-ai imaginat. 

Elena Badea, Valoria

Când Am Aflat Aceste Tehnici de Vânzare, Afacerile Au Devenit Mult
Mai Simple, Mai Clare, Mai Profitabile

Salut, sunt Elena Badea, Managing Director la Valoria.

Am 25 ani de experiență în marketing, comunicare, business development.  Am 2500 de ore de training și 500 de ore coaching la activ și am publicat peste 105 articole pe teme de marketing, comunicare, change management și leadership. Am coordonat 53 de studii despre mediul de afaceri din România

Valorile mele sunt: Curajul, Devenirea, Cunoașterea. 

Pasiunea mea sunt oamenii, iar misiunea mea este să le arăt cum pot să își transforme potențialul în valoare!

Îți prezint cursul online unic

Sale Super Elite

Calea Validată spre A Vinde Mai Mult, Mai Ușor, Mai Profitabil

Module - Agile Leadership Mastery

Programul cursului

Tehnici validate prin care devii un Super-Vânzător, Credibil și Încrezător

6 module

2.5 ore

Modulul 1

Cele 9 principii ale comunicării

Primul modul este despre principiile care guvernează comunicarea. Vom cunoaște scopurile și nivelurile comunicării, câte 5 fiecare. Apoi vom descoperi care sunt cele 4 niveluri de receptare a mesajului, cele care ne ajută să putem influența prin comunicare. Vom încheia cu cele 4 caracteristici ale comunicării excelente. 

Obstacole în comunicare - Modul 1

Modulul 2

Cele 10 obstacole din comunicare

Acest modul se concentrează pe soluțiile testate și 100% practice la cele mai des întâlnite 10 obstacole din comunicare. În plus este explicat și impactul percepției în comunicare și sunt prezentate 7 dintre cele mai cunoscute efecte pe care aptitudinile perceptuale ale indivizilor le produc alterând calitatea comunicării.

Obstacole în comunicare - Modul 2

Curs online Bonus

Rolurile esențiale ale managerului de succes

17 min

Tehnici de comunicare prea puțin cunoscute

Curs online Bonus

Tipuri de clienți dificili și cum îi abordăm corect

17 min

Tipuri de clienți dificili și cum îi abordăm corect

Testimoniale

Hai Să recapitulăm tot ce vei primi

Pentru prețul special de doar 899 RON

Checkout - Agile Leadership Mastery
  • Modulul 1 – Cele 9 principii ale comunicării și alte elemente relevante
  • Modulul 2 – Cele 10 obstacole din comunicare și cum le depășim
  • Curs online bonus: Tehnici de comunicare prea puțin cunoscute
  • Curs online bonus: Tipuri de clienți dificili și cum îi abordăm corect

Iată tot ce trebuie să știi despre Agile Leadership Mastery:

  • Dai click pe butonul de mai jos și vei fi redirecționat către formularul nostru securizat de comandă. Îți ia doar 1 minut!
  • În câteva clipe de la finalizarea comenzii vei primi un email cu datele de acces în portalul de e-learning.
  • Materialele video te vor aștepta acolo. Atât de simplu! 

… Și, ca să-ți ușurăm decizia…

Investiția ta în acest curs

online este garantată

de politica noastră

de retur în 30 de zile

Stamp Agile Leadership Mastery

Dacă ești și tu ca ceilalți Antreprenori, Manageri sau Lideri care au folosit Tehnicile Din Acest Curs

Suntem convinși că odată aplicat, aceste mod de comunicare îți va oferi ție, colegilor dar și companiei beneficii și rezultate rapide. Și pe măsură ce începeți să vă obișnuiți cu tehnicile din curs, rezultatele vor crește.

Însă dacă din orice motiv, la orice moment, în următoarele 30 de zile, decizi că ”Sales Super Elite” nu este un curs pentru tine…

Trimite-ne un email la info@valoria.ro sau sună-ne la 0726139902 și îți vom returna integral banii pentru acest curs.

Fără întrebări. Fără bătăi de cap.

Chiar dacă te trezești în ziua 30 începând de acum și decizi că încă nu ai primit valoare adăugată, îți vom da banii înapoi. Riscul este 100% luat de noi. Și asta pentru că suntem încrezători că acest curs îți va schimba în bine modul de conducere a echipei.

Ce mai trebuie să ai în vedere?

Acest preț este unul special

Este valabil numai pentru primii 100 de cumpărători!

Checkout - Agile Leadership Mastery

Este posibil revii aici peste o perioadă scurtă de timp și găsești prețul dublat. Așa că dă click ACUM și ia-ți cursul la acest preț special. 

899 RON pentru cursul online și cele două cursuri bonus…