10 bariere în comunicare și cum le depășim

Tehnici testate de comunicare conștientă și eficientă

Acest curs îți va arăta cum să recunoști rapid și garantat 10 bariere care apar foarte des în comunicare. La final vei putea să identifici rapid aceste bariere și să aplici imediat tehnicile corecte care să le îndepărteze, făcând comunicarea eficientă.

Autor Elena Badea
Durată:
2,5 ore

Preț:
299 RON

Acces:
Nelimitat
Certificat:
De participare
Trainer:
Elena Badea

Descoperă cum poți identifica ușor 

cele 10 bariere ce blochează frecvent comunicarea

Devino un Super-Comunicator, iar Viața Ta va fi Complet Alta:

Fără discuții inutile, interminabile și care nu duc nicăieri

Chiar în acest moment, zeci de oameni care au făcut deja acest curs online aplică metodele învățate și văd cât de ușor pot comunica eficient, odată ce scapă de barierele din comunicare.

Imaginează-ți că stăpânești deja aceste tehnici speciale, iar oamenii cu care tu vorbești discută deschis și constructiv ce e de făcut pentru că ai știut exact ce li se potrivește în comunicare.

Imaginează-ți că oriunde te duci și orice ai de rezolvat starea ta este mereu una încrezătoare. Ce te face să fii așa? Faptul că ai la tine cea mai performantă ”telecomandă” cu care poți ridica orice barieră din comunicare.

Nu mai simți nici un nod în gât de emoție sau de frustrare că nu ai comunicat eficient, nu mai vezi în fața ta oameni care refuză să coopereze pentru că nu au recepționat bine ce le-ai spus, nu mai auzi răspunsuri neplăcute…

Acum lucrurile stau cu totul diferit. Tu ai ”telecomanda” care elimină bariere din comunicare. 

Bariere în comunicare

Cum este posibil acest lucru? Care este explicația pentru care încă nu știm aceste tehnici? Ei bine, hai să aflăm împreună răspunsul. 

Oamenii învață cum să comunice în primi ani de viață. Atunci sunt copiate multe dintre tehnicile de comunicare ale celor din jur. Procesul este unul care doar transferă abilități, nu neapărat unele optime. 

Dincolo de acest aspect, pentru rezultate superioare, comunicarea trebuie să devină nu doar un mecanism automat de ”emis cuvinte îmbibate de emoții”, ci unul conștient ”de dat sens”. 

Deoarece, cei mai mulți dintre noi nu ne-am scos comunicare de pe ”pilotul automat”, nu vedem clar nici ce facem. nici ce trebuie făcut. Exact cum spune citatul celebru: ”dacă faci ce ai mai făcut, vei obține ce ai mai obținut”. Corect? 

Poza Agile Leadership Mastery

Cu Aceste Tehnici Testate și Validate
vei îndepărta Garantat cele Mai Mari 10 Bariere din Comunicare

Foarte mulți oameni știu că, în viața personală și profesională comunicarea, este esențială. Cele mai multe situații dificile sunt așa mai ales din cauza comunicării. Acel tip de comunicare nu a creat conectare pe aceeași lungime de undă, deschidere autentică pentru colaborare, empatie. Dar mai ales nu au fost ridicate barierele, nici de o parte, nici de alta. Numai odată ce facem aceste bariere să se ridice, comunicarea devine autentică, eficientă, clară.

Poate că ai mai căutat soluții la provocările din comunicare. Dacă tot ce ai obținut de la „soluțiile sigure” pe care le-ai încercat a fost că:

Ei bine, atunci este cazul să te oprești. Acum ai găsit exact ceea ce funcționează! Descoperă prin acest curs ce înseamnă să ai capacitatea de a vedea exact unde sunt barierele din comunicare. 

Nu doar atât, ci vei putea pune imediat în practică cele învățate, iar rezultatele vor veni așa cum poate nici nu ți-ai imaginat. 

Elena Badea, Valoria

Când Am Aflat Aceste Tehnici de Comunicare Totul A Devenit Mult
Mai Simplu, Mai Eficient, Mai Clar

Salut, sunt Elena Badea, Managing Director la Valoria.

Am 25 ani de experiență în marketing, comunicare, business development.  Am 2500 de ore de training și 500 de ore coaching la activ și am publicat peste 105 articole pe teme de marketing, comunicare, change management și leadership. Am coordonat 53 de studii despre mediul de afaceri din România

Valorile mele sunt: Curajul, Devenirea, Cunoașterea. 

Pasiunea mea sunt oamenii, iar misiunea mea este să le arăt cum pot să își transforme potențialul în valoare!

Îți prezint cursul online unic

10 Bariere în Comunicare și Cum le Depășim

Calea Sigură Spre Claritate și Eficiență în Comunicare

Module - Agile Leadership Mastery

Programul cursului

Tehnici validate prin care se depășesc 10 bariere din comunicare

4 module

2.5 ore

Modulul 1

Evoluția Teoriilor despre Leadership

Primul modul este despre întrebarea fundamentală din Agile Leadership. Vom explora puțin metodologia Scrum, definirea leadership-ului, diferența leadership vs. management, cele mai avansate teorii de leadership din ziua de astăzi, conducerea modernă. 

Modulul 2

Procesul Leadership-ului Agil

Acest modul se concentrează pe procese astfel încât să poți începe să exersezi și să devii un Agile Lider. Vom începe prin a defini care sunt acele procese de fapt și vom explora modul de lucru al liderului agil.   

Modulul 3

O Minte Agilă

Acest modul se concentrează pe modelarea minții și, pentru a începe, vom vorbi despre motivul pentru care trebuie să te antrenezi pentru a începe Agile Leader’s Challenge. 

Modulul 4

Gestionarea Echipei Agile

Acest modul se concentrează pe modul în care dăm responsabilitate echipei, pentru ca membrii acesteia să ia cele mai bune decizii. Așa că vom vorbi despre cum poți face lucru în cel mai eficient mod.

Curs online Bonus

Cele 5 nevoi emoționale de bază ale oamenilor

30 min

Curs online Bonus

Cele 5 borne ale comunicării conștiente

45 min

Testimoniale

Hai Să recapitulăm tot ce vei primi

Pentru prețul special de doar 499 RON

Checkout - Agile Leadership Mastery
  • Modulul 1 – Evoluția Teoriilor despre Leadership
  • Modulul 2 – Procesul Leadership-ului Agil
  • Modulul 3 – Cum să ai o Minte Agilă
  • Modulul 4 – Gestionarea Echipei Agile
  • Curs online bonus: Echilibrul emoțional în metodologia Agile
  • Curs online bonus: Psihologia Leadershipului

Iată tot ce trebuie să știi despre Agile Leadership Mastery:

  • Dai click pe butonul de mai jos și vei fi redirecționat către formularul nostru securizat de comandă. Îți ia doar 1 minut!
  • În câteva clipe de la finalizarea comenzii vei primi un email cu datele de acces în portalul de e-learning.
  • Materialele video te vor aștepta acolo. Atât de simplu! 

… Și, ca să-ți ușurăm decizia…

Investiția ta în cursul online de Agile Leadership Mastery este garantată de politica noastră de retur în 30 zile

Stamp Agile Leadership Mastery

Dacă ești și tu ca ceilalți Antreprenori, Manageri sau Lideri care au folosit Tehnicile Din Acest Curs…

Suntem convinși că odată aplicat, aceste mod de comunicare îți va oferi ție, colegilor dar și companiei beneficii și rezultate rapide. Și pe măsură ce începeți să vă obișnuiți cu tehnicile din curs, rezultatele vor crește.

Însă dacă din orice motiv, la orice moment, în următoarele 30 de zile, decizi că ”10 Bariere în Comunicare și Cum Le Depășim” nu este un curs pentru tine…

Trimite-ne un email la info@valoria.ro sau sună-ne la 0726139902 și îți vom returna integral banii pentru acest curs.

Fără întrebări. Fără bătăi de cap.

Chiar dacă te trezești în ziua 30 începând de acum și decizi că încă nu ai primit valoare adăugată, îți vom da banii înapoi. Riscul este 100% luat de noi. Și asta pentru că suntem încrezători că acest curs îți va schimba în bine modul de conducere a echipei. 

Ce mai trebuie să ai în vedere?

Acest preț este unul special

Este valabil numai pentru primii 100 de cumpărători!

Checkout - Agile Leadership Mastery

Este posibil revii aici peste o perioadă scurtă de timp și găsești prețul dublat. Așa că dă click ACUM și ia-ți cursul la acest preț special. 

499 RON pentru Agile Leadership Mastery…